West-Vlaamse seniorensportdag

De jaarlijkse West-Vlaamse sportdag 'Beleef en beweeg' gaat dit jaar door op donderdag 16 mei in Expo Roeselare. De dag wordt gevuld met een ruim aanbod aan beweeg- en sportactiviteiten.

Naast de klassiekers (wandelen, fietsen, petanque, ...) kan je in de sportcarroussel ook proeven van lijndans, zelfverdediging, aquagym, beweegbank, geocaching of Nordic Walking.

Nieuw dit jaar zijn de Digi Sporten, waarbij je op een vernieuwende manier veilig en plezierig kan bewegen in een virtuele, denkbeeldige omgeving (vb: Lü-wand, VR-brillen, spelprojector, ...). Heb je een vraag over je smartphone, wens je hulp bij het installeren van een app? De digihelpers staan voor je klaar.

Dit alles is specifiek voor medioren en senioren. Na een sportieve dag schuiven we met z'n allen samen aan tafel en sluiten we af met een ontspannende dansavond.

Deelnemen

Inschrijven kan vanaf 18 maart 2024 via inschrijvingen.roeselare.be of in het gemeenschapscentrum "O.C. Mandelroos". En dit tot 30 april 2024.

  • Deelname sportnamiddag = 8,00 euro (incl. sportactiviteit, koffie met gebak).
  • Deelname sportnamiddag met maaltijd = 20,00 euro (incl. sportactiviteit, koffie met gebak, streekbier, maaltijd, muzikale animatie met dans).

Iedereen ontvangt een sportief geschenkje.