Zorgkundige woonzorgcentrum Rozenberg

Zorgkundige met een hart voor ouderen.

Woonzorgcentrum Rozenberg

WZC Rozenberg is een kleinschalig woonzorgcentrum in Oostrozebeke. Er wonen 79 senioren op onze drie kleinschalige afdelingen met een huiselijke en familiale sfeer. Onze teams staan in voor kwaliteitsvolle, warme zorg en woonleef-begeleiding, op maat van de bewoner.

Wat verwachten we?

Als zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team op een van onze afdelingen. Je staat samen met jouw collega’s in voor de dagelijkse zorg voor onze bewoners. Je zoekt hierbij, samen met andere leden van het team, naar een goed evenwicht tussen wonen, leven en zorg. 

Wie zoeken we?

Als medewerker van ons WZC wil je elke dag het verschil maken voor onze bewoners en hun familie. Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat de bewoners een fijne tijd beleven, van bij het opstaan tot aan het slapengaan. Je deinst er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken en hebt aandacht voor het fysisch comfort, het emotioneel welbevinden en de behoeften van elke individuele bewoner. Kortom, heb je een hart voor ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden we jou?    

  • Deel- of voltijds contract (naargelang jouw wensen) van onbepaalde duur.     
  • De kans om onze visie op wonen, leven en zorg mee vorm te geven.  
  • Kansen tot opleiding en ontwikkeling om verder te groeien.       
  • Collega worden in een deskundig, enthousiast en gemotiveerd zorgteam.       
  • Verloning volgens diploma en ervaring. Voor de berekening van het salaris kunnen de jaren anciënniteit in de openbare sector en privé-sector (indien relevant) in rekening gebracht worden.     
  • Vakantiegeld en eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler (5% werkgeversbijdrage), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques (6,5 euro per volle gewerkte dag), fietsvergoeding voor woon-werk verkeer.      
  • Mogelijkheid tot fietslease.
  • Aanbod kinderopvang met uitgebreide openingsuren.

Interesse?

Neem deel aan het selectie-interview en dien zo spoedig mogelijk jouw kandidaatstelling (sollicitatiebrief met cv, kopie diploma en/of visum) in via hrdeskundige@oostrozebeke.be  . Als je problemen ondervindt met het online solliciteren of je wenst nog meer info, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen en kunnen we ondersteunen of desnoods een alternatief aanbieden om te solliciteren.

Opmerking:

Ben je niet permanent beschikbaar, maar ben je geïnteresseerd in het leveren van losse prestaties? Laat het ons zeker weten, misschien vinden we iets op jouw maat!