Vacature ergotherapeut

Ergotherapeut (voltijds of deeltijds)

Woonzorgcentrum Rozenberg

WZC Rozenberg is een kleinschalig woonzorgcentrum in Oostrozebeke. Er wonen 79 senioren op onze drie kleinschalige afdelingen met een huiselijke en familiale sfeer. Onze teams staan in voor kwaliteitsvolle, warme zorg en woonleef-begeleiding, op maat van de bewoner.

Wat verwachten we?

Als ergotherapeut maak je deel uit van het multidisciplinair team dat instaat voor kwaliteitsvolle dienstverlening. Je staat in voor het opmaken en uitvoeren van het ergotherapeutisch zorgplan en woonleefbegeleiding met als doelstelling om de zelfredzaamheid van bewoners te behouden/te verbeteren, hun vaardigheden te ontwikkelen/behouden en hun kwaliteit van leven, welzijn en eigenwaarde te vergroten. Als ergotherapeut bewaak je de huiselijke en empathische sfeer op basis van een geïndividualiseerde en gepersonaliseerde benaderingswijze vanuit het levensverhaal.

Wie zoeken we?

Als medewerker van ons WZC wil je elke dag het verschil maken voor onze bewoners en hun familie. Als ergotherapeut bied je, in nauw overleg met het zorgteam en op een geïntegreerde wijze, ADL-ondersteuning. Je neemt hierbij actief deel aan de zorgplanning en het interdisciplinair overleg. Je stimuleert ontmoeting binnen de afdeling en je hebt oog voor het creëren van een thuisgevoel, door aankleding, sfeer en gezelligheid. Dit tijdens de maaltijdmomenten alsook gedurende de dag. Je organiseert samen met bewoners, familie, vrijwilligers en collega’s, een programma van woonleefbegeleiding dat uitnodigend is en voor de bewoner zinvol is. Dit kan zowel individueel als op groepsniveau zijn. Binnen de muren van de kamer, het woonzorgcentrum, maar even goed daarbuiten. Hierdoor zorg je ervoor dat de bewoners een fijne tijd beleven, van bij het opstaan tot aan het slapengaan.

Wat bieden we jou?

  • Deel- of voltijds contract (naargelang jouw wensen) van onbepaalde duur.
  • De kans om onze visie op wonen, leven en zorg mee vorm te geven.
  • Kansen tot opleiding en ontwikkeling om verder te groeien.
  • Collega worden in een deskundig, enthousiast en gemotiveerd zorgteam.
  • Verloning via IFIC-categorie 14. Voor de berekening van het salaris kunnen de jaren anciënniteit in de openbare sector en privé-sector (indien relevant) in rekening gebracht worden.
  • Vakantiegeld en eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler (5% werkgeversbijdrage), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques (6,5 euro per volle gewerkte dag), fietsvergoeding voor woon-werk verkeer.
  • Mogelijkheid tot fietsleasing.
  • Aanbod kinderopvang met uitgebreide openingsuren.

Interesse?

Neem deel aan de aanwervingsprocedure en dien ten laatste op 31 mei 2023 jouw kandidatuur (sollicitatiebrief met cv en kopie van je diploma) in via hrdeskundige@oostrozebeke.be . Als je problemen ondervindt met het online solliciteren of je wenst nog meer info, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen en kunnen we ondersteunen of desnoods een alternatief aanbieden om te solliciteren.

Opmerking:

Ben je niet permanent beschikbaar, maar ben je geïnteresseerd in het leveren van losse prestaties? Laat het ons zeker weten, misschien vinden we iets op jouw maat!