Thuisbezorgde maaltijden

De maaltijdendienst van het OCMW levert maaltijden aan huis bij bejaarden en personen die om bv. medische redenen geen middagmaal kunnen bereiden. De maaltijd bevat soep, hoofdgerecht en dessert, wordt bereid in de keuken van het woonzorgcentrum Rozenberg en wordt op gewone weekdagen aan huis bezorgd tussen 10.00 u. en 12.30 u. Indien nodig wordt voorzien in een dieetmaaltijd: vetarm, zoutloos en/of suikervrij.
In het weekend en op feestdagen kan je diepvriesmaaltijden bekomen. Deze moeten op donderdag aan de bedeelster aangevraagd worden zodat zij deze op vrijdag kan thuisbezorgen. 

Voor wie?

Je bent een inwoner van de gemeente Oostrozebeke en kan omwille van leeftijd, handicap of door omstandigheden tijdelijk of definitief niet zelf (meer) instaan voor het bereiden van maaltijden.

Wat kost het?

Voor de eerste maaltijd in het gezin en een diepvriesmaaltijd betaal je met ingang van 1 januari 2019 8,00 euro. Voor de bijkomende maaltijd(en) betaal je 7,50 euro per stuk.
Er is ook een sociaal tarief van 5,00 euro. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt, kan je de maatschappelijk werker (zie contactpersoon) contacteren.

Wat moet ik meebrengen?

Een kopie van jouw identiteitskaart of klevertje van de mutualiteit.