Thuisbezorgde maaltijd voor 65+ en specifieke zorgsituaties

Wij blijven verder maaltijden bezorgen aan inwoners van Oostrozebeke die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben, of jongere personen die omwille van ziekte, ongeval, beperking, herstel na hospitalisatie, tijdelijke sluiting dagcentrum,… niet meer in staat zijn om zelf voor hun maaltijd te zorgen.

Dagelijks één warme maaltijd is geen luxe. Het menu?

  • soep ‘op grootmoeders wijze’ met verse groenten;
  • een gevarieerd hoofdmenu;
  • een dessert.

Aan huis gebracht voor de prijs van 8,00 euro voor een 1ste maaltijd, 7,50 euro bij een 2de maaltijd op hetzelfde adres en 5,00 euro als je geniet van het sociaal tarief.

De keuken houdt rekening met wensen rond diabetes, voedselallergie –en/of intolerantie, zoutloos, vetarm, … Op vraag kan de maaltijd voorgesneden, geblixt of als fingerfood aangeboden worden.

Wij leveren van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag, zon- en feestdag worden niet bedeeld, maar kan je versbereide diepvriesmaaltijden bekomen om op te warmen in de microgolf.

Hoe aanvragen?

Sociale dienst woonzorgcentrum:

De overeenkomst wordt per post opgestuurd en kan je, ondertekend, per post of per mail terugbezorgen aan de sociale dienst.

Op de dag van de telefonische aanvraag kan er onmiddellijk opgestart worden, als de vraag ons voor 9.30 u. bereikt.

Het afzeggen van een maaltijd kan tot de dag zelf, uiterlijk tegen 9.30 u.

Er wordt maandelijks een factuur verzonden.

Wat met corona?

De maaltijd wordt niet in de woning gebracht, maar in een isolatiebox geleverd. Voor deze box wordt een waarborg van 25,00 euro gevraagd. De klant plaatst de isolatiebox tegen 9.45 u. aan de deur. De maaltijdbezorgster plaatst de maaltijd in de box en belt aan. De levering gebeurt tussen 10 u. en 12.30 u. Bij bewoners in een appartement wordt de maaltijd in de inkomhal gezet.

De waarborg van de isolatiebox krijg je terug na het stopzetten van deze dienstverlening.