't Postje, groepswoning voor alleenstaanden

’t Postje is een bemeubelde kamerwoning gelegen in het centrum van Oostrozebeke. Er is ruimte voor 3 bewoners. De woning omvat voor gezamenlijk gebruik een inkom, een woonplaats, een keuken, een binnenkoer, badkamer met douche, lavabo, WC en een kelder. Voor individueel gebruik zijn er 3 slaapkamers (per persoon 1 slaapkamer). De bewoner richt zijn eigen kamer zelf in.
Deze wooneenheden zijn bedoeld voor alleenstaanden die de woning als hoofdverblijfplaats willen gebruiken. Er is voorrang voor alleenstaande mannen.

Wat kost het?

De verblijfsprijs voor een kamer bedraagt 290,00 euro per maand. Er wordt maandelijks een voorschot voor nutsvoorzieningen gevraagd van 85,00 euro per maand. In de verblijfsprijs en het voorschot zijn inbegrepen:
  • het verblijf;
  • de energiekosten;
  • digitale TV en internet;
  • gebruik van de meubels en inrichting in de gezamenlijke ruimtes;
  • de brandverzekering.
De waarborg bedraagt 580,00 euro ( dit is 2 maanden de verblijfsprijs).

Interesse?

Contacteer ons en bezorg ons jouw contactgegevens (naam + voornaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en rijksregisternummer).

Wat zijn de stappen?

Je wordt binnen de veertien dagen gecontacteerd voor een intakegesprek met een maatschappelijk werker. Tijdens het intakegesprek vragen wij bijkomend volgende documenten: kopie van paspoort, uittreksel van strafregister en de rekeninguittreksels van de laatste drie maanden.

Het intakedocument wordt tijdens dit gesprek overlopen. De maatschappelijk werker van het OCMW maakt een sociaal verslag en legt dit ter goedkeuring voor aan de stuurgroep en het bijzonder comité voor de sociale dienst.