Renovatiecoach

Gemeente Oostrozebeke helpt je renoveren!

  • Betaal je te veel voor energie?
  • Heb je er al aan gedacht om je woning energiezuiniger te maken, maar weet je niet waar te beginnen?
  • Vervang je nu best de ramen, isoleer je beter eerst het dak of investeer je best in een nieuwe verwarmingsketel? En wat kost zo'n ingreep?

De renovatiecoach helpt je als onafhankelijk expert de juiste beslissingen te nemen en zet je gericht op weg.

Wat is renovatiebegeleiding?

Bij renovatiebegeleiding krijg je thuis een renovatiecoach op bezoek. Die coach maakt een gedetailleerd renovatieadvies op met een duidelijk stappenplan, vraagt offertes aan en helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

Tijdens deze renovatiebegeleiding worden verschillende opmetingen uitgevoerd, waaronder een gevelscan met een warmtecamera.

Voor wie?

De renovatiecoach wil vooral 60-plussers in oudere woningen begeleiden, maar het spreekt voor zich dat iedereen die zijn of haar woning wil renoveren aanspraak maakt op gratis advies!
De woning waarvoor je renovatiebegeleiding aanvraagt moet gelegen zijn op het grondgebied van Oostrozebeke. Het aanbod is enkel geldig voor eigenaars, niet voor huurders.

Lees enkele reacties over de renovatiecoach

  • “Renovatiecoach Jan kwam bij ons op bezoek en wij zijn hier heel enthousiast over. We kregen objectieve en correcte informatie. Een aanrader!”
  • “Ik kan het iedereen aanraden. Jan neemt zijn tijd en je krijgt een heel deskundige uitleg. Nadien ontvang je een uitgebreid verslag.”

Kostprijs?

De begeleiding door de renovatiecoach wordt je gratis aangeboden.

Enkel op afspraak

Wens je een gratis en volledig vrijblijvend advies voor renovatie van uw woning of wens je meer informatie over het project? Vul dan het aanvraagformulier in of contacteer renovatiecoach Jan Dekeerle rechtstreeks via j.dekeerle@wvi.be of 0471 70 06 85.

Let wel: gezien de renovatiecoach ook in andere gemeenten werkzaam is kunnen de wachttijden voor een plaatsbezoek wat oplopen.

Deze actie kadert binnen het burgemeestersconvenant voor klimaat en energie.