Renovatiecoach

Gemeente Oostrozebeke helpt je renoveren!

  • Betaal je te veel voor energie?
  • Heb je er al aan gedacht om je woning energiezuiniger te maken, maar weet je niet waar te beginnen?
  • Vervang je nu best de ramen, isoleer je beter eerst het dak of investeer je best in een nieuwe verwarmingsketel? En wat kost zo'n ingreep?

De renovatiecoach helpt je als onafhankelijk expert de juiste beslissingen te nemen en zet je gericht op weg.

Wat is renovatiebegeleiding?

Bij renovatiebegeleiding krijg je thuis een renovatiecoach op bezoek. Die coach maakt een gedetailleerd renovatieadvies op met een duidelijk stappenplan, vraagt offertes aan en helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

Tijdens deze renovatiebegeleiding worden verschillende opmetingen uitgevoerd, waaronder een gevelscan met een warmtecamera.

Voor wie?

Iedere inwoner van Oostrozebeke die zijn of haar woning wil renoveren maakt aanspraak op gratis advies!
De woning waarvoor je renovatiebegeleiding aanvraagt moet gelegen zijn op het grondgebied van Oostrozebeke. Het aanbod is enkel geldig voor eigenaars, niet voor huurders.

Lees enkele reacties over de renovatiecoach

  • “Renovatiecoach Jan kwam bij ons op bezoek en wij zijn hier heel enthousiast over. We kregen objectieve en correcte informatie. Een aanrader!”
  • “Ik kan het iedereen aanraden. Jan neemt zijn tijd en je krijgt een heel deskundige uitleg. Nadien ontvang je een uitgebreid verslag.”

Kostprijs?

De begeleiding door de renovatiecoach wordt je gratis aangeboden.

Enkel op afspraak

Wens je een gratis en volledig vrijblijvend advies voor renovatie van uw woning of wens je meer informatie over het project? Vul dan dit aanvraagformulier in of neem contact op met het Energiehuis (WVI) via energiehuis@wvi.be of 050 64 16 06.

Opgelet: door de vele aanvragen kunnen wachttijden enigszins oplopen. 

Deze actie kadert binnen het burgemeestersconvenant voor klimaat en energie en het Lokaal Energie- en Klimaatpact (LEKP).