Op zwier met Art’Iz

Gepubliceerd opmaandag 3 mei 2021 om 09:03

Arthur en Iza willen hun buurman Jos verrassen voor zijn verjaardag. Ze weten dat Jos dol is op liedjes, gedichtjes, schilderijen, kortom: alles wat met kunst te maken heeft. Daarom gaan ze op zoek naar inspiratie voor een heerlijk, artistiek feestje!

Het goede nieuws is dat jij hen kan helpen! 

Vanaf 1 mei 2021 kan je op zwier met Arthur en Iza. Zij nemen je mee op een fijne wandeltocht van 4 km. Onderweg krijg je een aantal creatieve opdrachtjes. Zet je oren en ogen maar goed open en gebruik je fantasie! Misschien kraak jij wel de geheime code voor het verjaardagsfeest van buurman Jos!

“Op zwier met Art’Iz” is een art’iztiek avontuur voor het hele gezin. De opdrachtjes zijn ideaal voor kinderen tussen 5 en 9 jaar.

Art’Iz Kunstacademie stippelde verschillende versies uit van deze wandeling. In Oostrozebeke vertrekt en eindigt de route aan het gemeenschapscentrum “O.C. Mandelroos”.  (Verder zijn er ook lussen in Izegem, Kachtem, Ardooie, Lendelede, Sint-Eloois-Winkel en Ingelmunster.)

De routes blijven de hele zomer toegankelijk!

Neem snel een kijkje op  www.artiz-izegem.be voor meer info over de wandelingen. Je komt er ook alles te weten over het (vernieuwde) aanbod van de Art’Iz Kunstacademie!