Gecoro zoekt twee deskundigen

Gepubliceerd opvrijdag 20 dec. 2019 om 15:00

De gecoro van Oostrozebeke is momenteel nog op zoek naar twee deskundigen, die kennis of ervaring hebben op gebied van ruimtelijke planning, beleidsplanning, architectuur,..., waarvan één deskundige  die de taak als voorzitter op zich wil nemen. De gecoro is een gemeentelijke adviesraad die vooral via advies het ruimtelijk beleid mee vorm geeft. De gecoro adviseert onder meer:

  • bij de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk beleidsplan;
  • bij de opmaak van een gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan;
  • over de ontwerpen van stedenbouwkundige verordeningen.

Bij de samenstelling van de gecoro zal onder meer rekening gehouden worden met een evenwichtige vertegenwoordiging van vrouwen en mannen, de motivatie van de kandidaten, eventuele affiniteit met Oostrozebeke (bijvoorbeeld woonplaats, werkplaats, uitgevoerde projecten,...) en de kennis en ervaring in ruimtelijke ordening.

Voel je je geroepen om deel uit te maken van deze adviesraad? Ben je beroepshalve of door interesse deskundige op het vlak van ruimtelijke ordening, en bekleed je géén politiek mandaat, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen. Graag met vermelding indien interesse in het voorzitterschap.

Bezorg je kandidatuur met bijhorende motivatiebrief vóór 31 januari 2020 via administratie.grondgebiedzaken@oostrozebeke.be.

Heb je verder nog vragen of wil je meer weten, neem dan gerust contact op.