Filmvoorstelling senioren: "Girl"

Gepubliceerd opdinsdag 8 sep 2020 om 13:22

Een reden nodig om nog eens weg te gaan?

Kijk je graag samen met anderen naar een film maar kan je de verplaatsing niet maken naar een filmzaal in een naburige stad?

Kom op maandag 21 september 2020 om 14 u. naar het gemeenschapscentrum “O.C. Mandelroos”!

De gemeentelijke seniorenraad vertoont in samenwerking met het gemeentebestuur en het WZC Rozenberg de film “Girl” in de Eenaemezaal. De inkom is gratis.

Film

"Girl" is een Belgisch drama uit 2018, geschreven en geregisseerd door Lukas Dhont.

Lara, een 15-jarig transseksueel meisje wil carrière maken als ballerina en krijgt hierbij de steun van haar vader.  Ze werd geboren in een mannelijk lichaam, maar ze besloot voor zichzelf dat ze graag als meisje wilde leven. Lara's leven wordt gedomineerd door het innemen van hormoonblokkers en vooral ook wachten: wachten op vrouwelijke hormoontherapie en chirurgie die uiteindelijk eindelijk haar geslacht zal afstemmen op haar vrouwelijke identiteit.

Coronamaatregelen

We nemen enkele maatregelen om de filmvoorstelling veilig te laten verlopen:

  • Door het coronavirus kunnen we jammer genoeg geen tas koffie aanbieden.
  • Gelieve je handen te ontsmetten bij het binnenkomen. We voorzien ontsmettende handgel aan de ingang.
  • Om elke verspreiding van het coronavirus op te sporen en af te breken noteren we je contactgegevens. De informatie wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en niet langer dan nodig bijgehouden.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht tenzij je neerzit. Bij verplaatsingen in de zaal of naar het toilet dien je het mondmasker terug op te zetten.
  • In de zaal dien je op voldoende afstand van elkaar te zitten. Op de stoelen ligt een aanduiding waar je wel en niet mag zitten.

Van harte welkom!