EnergyWatchers

Gepubliceerd opdonderdag 17 nov 2022 om 11:35

Benieuwd hoe je je energieverbruik kan afslanken en je CO₂-uitstoot kan verminderen? EnergyWatchers geeft je meer inzicht en helpt je om de juiste keuzes te maken met gepersonaliseerde tips.

Hoe werkt het?

  1. Ontdek een wereld van mogelijk acties. Op www.energywatchers.be vind je een schat een informatie, verdeeld over aankooptips, gedragstips, milieutips, calculatoren, vergelijkende tabellen, enz. Je kan navigeren via het thematische menu, of via 'alle tips' de catalogus raadplegen en er naar hartelust filteren, naargelang de impact die je wenst te bereiken of het bedrag dat je aan je actie wil besteden. Via je persoonlijke ruimte ('Mijn EnergyWatchers')  kan je je profiel personaliseren, dat de berekeningen in de tips zal aansturen. 
  2. Geef aan welke acties je al ondernomen hebt en win badges.Vink de acties (tips) aan die je al toegepast hebt, of klik op het hartje als je die nog wil ondernemen. Bekijk op 'Mijn EnergyWatchers' de resultaten van je zoektocht en ga na welke badges je met je acties al verdiend hebt. En natuurlijk ook welke acties je nog meer kan ondernemen. Als je een profiel aanmaakt, vind je bij een volgend bezoek alles terug.   
  3. Deel en mobiliseer mee.De website is er om gebruikt te worden. Deel dus de url en boeiende pagina's, deel je ervaringen met vrienden en familie en deel de badges die je zelf verdiend hebt. Zo draag je je steentje bij om anderen te overtuigen mee de uitdaging aan te gaan! Want we hebben er allemaal belang bij EnergyWatchers te worden!