Energiehuis WVI

Inwoners van Oostrozebeke kunnen terecht bij het ENERGIEhuis WVI met al hun vragen rond renovatie en energie(besparing).
“We willen onze inwoners over de streep trekken energiezuinig te renoveren”
“Met het ENERGIEteam van WVI wordt dit voortaan kinderspel: van premies, leningen en fiscale kortingen die je kan krijgen als je je woning energiezuiniger maakt tot informatie over hoe je kan investeren in hernieuwbare energie. Het ENERGIEhuis WVI staat onze inwoners bij met raad en daad.”
Het Energiehuis maakt je wegwijs in de verschillende maatregelen voor energie-investeringen en renovatiewerken. Van premies, leningen en fiscale kortingen die je kan krijgen als je je woning energiezuiniger maakt tot informatie over hoe je kan investeren in hernieuwbare energie. Met al je vragen over energie kan je voortaan terecht in het Energiehuis van je gemeente.
 
Het Energiehuis is de ‘personal coach’ van alle burgers op het vlak van energetische renovatie. Iedereen kan er met zijn of haar vragen terecht over energiebesparing, energiepremies, renovatieadvies, energiescans, …  Zo krijg je energie- en renovatieadvies dat perfect op maat van jouw woning is, gemakkelijk, objectief en betrouwbaar. Het Energieteam biedt eerste hulp bij energievragen, helpt inwoners op weg om hun energiefactuur onder controle te houden, vraagt offertes op bij aannemers en/of begeleidt de renovatiewerken van A tot Z. Enkel bepaalde (kwetsbare) doelgroepen kunnen nog een energielening renteloos afsluiten tot 15 000,00 euro.

Meer info via www.wvi.be/energiehuis.