Energiehuis

Inwoners van Oostrozebeke kunnen terecht bij het Energiehuis Regio Izegem (Izegem, Ingelmunster, Ledegem, Oostrozebeke en Wielsbeke) met al hun vragen rond renovatie en energie(besparing).  

Het Energiehuis is de ‘personal coach’ van alle burgers op het vlak van energetische renovatie.

De energiecoach komt twee maal per maand langs in het Sociaal huis van Oostrozebeke. Maak een afspraak in Oostrozebeke via deze knop.

Het Energiehuis is jouw aanspreekpunt voor:

Renovatiebegeleiding

Bij het Energiehuis kan je terecht voor advies en begeleiding op maat vóór en tijdens de renovatiewerken.
De renovatiebegeleider kan jou helpen met het opvragen van offertes, opmaken van een efficiënt renovatieplan en bewaken van de budgettering.

Energieloket

Het energieloket biedt een antwoord op al jouw energievragen en maakt je wegwijs in het aanbod van premies, renovatiebegeleiding en MijnVerbouwLening.

MijnVerbouwLening

Wens je een woning of appartement te renoveren, informeer vóór de start van de werken of je in aanmerking komt voor een MijnVerbouwLening aan een voordelige rentevoet.*

*Let op, geld lenen kost ook geld.

Premies

Je renoveert jouw woning of appartement? Informeer vóór de start van de werken of je in aanmerking komt voor premies. We zoeken dit graag samen met jou uit.

Meer info via de website van Woondienst Regio Izegem

“We willen onze inwoners over de streep trekken energiezuinig te renoveren. Het Energiehuis maakt je wegwijs in de verschillende maatregelen voor energie-investeringen en renovatiewerken. Met het energieteam wordt dit voortaan kinderspel: van premies, leningen en fiscale kortingen die je kan krijgen als je je woning energiezuiniger maakt tot informatie over hoe je kan investeren in hernieuwbare energie. Het Energiehuis Regio Izegem staat onze inwoners bij met raad en daad.”