'De testkaravaan' komt naar Oostrozebeke!

Gepubliceerd opzondag 14 jun 2020 om 12:30

Goed nieuws! De karavaan van de provincie West-Vlaanderen komt naar Oostrozebeke.

Deze actie is een uitbreiding van de campagne ‘de karavaan komt eraan!’ waarbij werknemers uit verschillende bedrijven in West-Vlaanderen elektrische fietsen en andere duurzame vervoermiddelen uitproberen voor hun woon-werkverkeer. 

Wat houdt de campagne in?

Gedurende een tiental dagen kun je gratis een fiets uitproberen uit de vloot van 25 elektrische fietsen, 5 elektrische bakfietsen en 10 speedpedelecs.

Da’s interessant!

Zin om eens een elektrische fiets (25 km/uur) of speedpedelec (45 km/uur) te testen? Of wil jij liever je kinderen met de elektrische bakfiets naar school brengen? Schrijf je dan vanaf 10 augustus 2020 in voor de campagne 'de testkaravaan komt naar jouw gemeente!'. Dit kan via www.testkaravaan.be (kies voor ‘gemeente’ en ga verder naar de inschrijvingspagina).

De testkaravaan blijft van 12 tot 20 oktober 2020 in Oostrozebeke en is enkel voorbehouden voor wie in Oostrozebeke woont.

De kalender

Interesse? Zet deze data dan alvast met stip in je agenda:

  • 10 augustus 2020: start inschrijvingen op de website;
  • 14 september 2020: einde inschrijvingen;
  • 12 oktober 2020: start testperiode;
  • 20 oktober 2020: einde testkaravaan.

Let op! Het aantal testfietsen is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap.

Info

De inschrijvingsmodule en meer informatie over de campagne kan je terugvinden op de website www.testkaravaan.be. Heb je nog vragen, mail dan naar gemeenten@testkaravaan.be.

De campagne 'de testkaravaan komt naar jouw gemeente!' is een initiatief van het Provinciebestuur West-Vlaanderen in samenwerking met gemeentebestuur Oostrozebeke.