Toneelvereniging De Groeiende Ginste stelt voor Met Volle Goesting van Julia Engelen

Koop tickets
  • za18 januari 2020van20:00tot22:30
  • zo19 januari 2020van15:00tot17:30
  • vr24 januari 2020van20:00tot22:30
  • za25 januari 2020van20:00tot22:30
Elk jaar na de feestdagen wordt er in hotel "Met Volle Goesting" een kuurweek georganiseerd. Telkens komt hetzelfde groepje dames afzakken om er te kuren, de nieuwjaarskilootjes af te werken en... te genieten van de "behandeling" van dokter Kurt De Nayer. Deze slaagt er elk jaar wonderwel in om alle dames tevreden naar huis te laten vertrekken.
Maar dit jaar komt Claire, de verloofde van dokter De Nayer, met haar vriendin mee om te kuren. Dokter en verloofde weten niets van elkaars aanwezigheid, maar het hotelpersoneel des te meer. Klusjesman Frans en portier-garçon Guido wringen zich in alle bochten om de strikt geplande afspraken met de dokter niet in het honderd te laten lopen. Terwijl dienstmeisjes Rosa en Sandra het allemaal met plezier laten gebeuren.
Maar dan komt een Italiaanse driftkikker binnenvallen voor "de controle". Manager Geldhof weet niet meer waar hij het heeft en plooit zich dubbel om de controleur "bello pico" te ontvangen.
Als de controleur verliefd wordt op de barones, die eigenlijk door de dokter wil "behandeld" worden, als Guido een brief schrijft aan Frans, als madame Vansteenkiste haar afspraak met de dokter moet delen met Marie-Thèrese, als de verloofden plots oog in oog staan, kan dokter De Nayer niet anders dan de handdoek in de ring gooien. Maar dan kent hij Giovanni Pontiaci nog niet, of is het Pantani ?
Veel kijkgenot !

Locatie

Ginstezaal
Molstenstraat 83 , 8780 Oostrozebeke

Prijs

  • Basistarief 8

Reserveer

Organisatie

De groeiende Ginste
Kouterstraat 5 , 8780 Oostrozebeke