West-Vlaams Kampioenschap Motorcross

Weide familie Van Huylenbrouck
  • za15 augustus 2020van10:00tot18:00
  • zo16 augustus 2020van10:00tot20:00
Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus is er opnieuw een weekend vol motorcross spektakel op de Ginste te Oostrozebeke. Traditiegetrouw geldt deze organisatie als 'kampioenschap van West-Vlaanderen'.

Op zaterdagnamiddag al zijn de jongeren aan de beurt (tot en met 15 jaar). Daarnaast zijn er ook 2 reeksen voor gelegenheidszijspannen, een uniek gebeuren.
Op zondag maken de volwassenen dan hun opwachting. In 13 verschillende categorie├źn, waaronder ook quads en zijspannen, zullen ongeveer 300 piloten aan de start verschijnen. Bij de zijspannen worden opnieuw enkele toppers aan de start verwacht.
Het programma vult de hele dag en de laatste wedstrijd is pas voorzien om 19u. Uiteraard zijn er ook doorlopend drank- en eetgelegenheden in de grote feesttent. De organisatoren zorgen voor een aantrekkelijk parcours, gelegen op het hoogste punt van Oostrozebeke, met een vijftal springbergen die voor het nodige spektakel moeten zorgen. Afspraak langs de Gentstraat op de weide van landbouwer Bert Van Huylenbrouck!

Locatie

Weide familie Van Huylenbrouck
Gentstraat 4a , 8780 Oostrozebeke

Prijs

  • Basistarief 14
  • - 15 jaar gratis

Organisatie

De Verreginstecrossers