Workshop: moeten er nog bubbels zijn?
* Wil je alles weten over de diverse soorten bubbels?
* Wat is het grote verschil?
* Vanwaar het prijsverschil?
* Wat drink je het best als apero, bij het voorgerecht, hoofdschotel of nagerecht?
* Moet het altijd champagne zijn?
* Is rosé not done?
Je ontdekt tijdens deze workshop het verschil tussen cava, crémant, prosecco en champagne.
We proeven ze allemaal: welke vind jij het lekkerst?
Lesgever: Franky Malbrancke, technisch adviseur en docent 'Ter Duinen, Koksijde'
Aantal deelnemers: beperkt tot max. 50 pers.
Deelnameprijs: 17 euro/pp
Reserveer je deelname: http://www.ticketwinkel.be/Event/Details/workshop-moeten-er-nog-bubbels-zijn
Info? vamo.cultuur@gmail.com of 0495 46 75 46
Betaling: KBC BE11 7360 3901 1848
Locatie
Prijs
- Basistarief €17
Leeftijd
vanaf 18 jaarContact
- vamo.cultuur@gmail.com
- Tel.
- 0495 46 75 46