Thuisbezorgde maaltijden

De maaltijdendienst van het OCMW levert maaltijden aan huis bij bejaarden en personen die om bvb. medische redenen geen middagmaal kunnen bereiden. De maaltijd bevat soep, hoofdgerecht en dessert, wordt bereid in de keuken van het woonzorgcentrum Rozenberg en wordt op gewone weekdagen aan huis bezorgd tussen 10.00 u. en 12.30 u.. Indien nodig wordt voorzien in een dieetmaaltijd: vetarm, zoutloos en/of suikervrij.
In het weekend en op feestdagen kan u diepvriesmaaltijden bekomen. Deze moeten op donderdag aan de bedeelster aangevraagd worden zodat zij deze op vrijdag kan thuisbezorgen.

bedeling
Klik om te vergroten

Voor wie?

Je bent een inwoner van de gemeente Oostrozebeke en kan omwille van leeftijd, handicap of door omstandigheden tijdelijk of definitief niet zelf (meer) instaan voor het bereiden van maaltijden.

Wat kost het?

Voor de eerste maaltijd in het gezin en een diepvriesmaaltijd betaalt u met ingang van 1 januari 2019 8,00 euro. Voor de bijkomende maaltijd(en) betaal je 7,50 euro per stuk.
Er is ook een sociaal tarief van 5,00 euro. Om te weten of je hiervoor in aanmerking komt, kan je de maatschappelijk werker (zie contactpersoon) contacteren.

Wat moet ik meebrengen?

Tijdens het huisbezoek dat naar aanleiding van jouw aanvraag uitgevoerd wordt, moet je beschikken over uw identiteitskaart.

R20181120_OCMW_raad_thuisbezorgde_maaltijden_2019 (39.7 kB)

Contactinfo

Woonzorgcentrum Rozenberg
Kalbergstraat 92
8780 Oostrozebeke
Contactpersoon: Elien Vermeulen
Tel.: 056/67 14 92
E-mail: elien.vermeulen@oostrozebeke.be
Wanneer? elke werkdag van 8.30 u. tot 12 u. en in de namiddag op afspraak.

Contactinfo

Sociale dienst OCMW

Ernest Brengierstraat 6 (ingang Markt 16)
8780 Oostrozebeke
sociaalhuis@oostrozebeke.be
056 67 11 50
Bekijk openingsuren
Deel deze pagina
Afdrukken