't Postje, groepswoning voor alleenstaanden

Voor wie?

De woningen zijn bedoeld voor alleenstaanden die de woning als hoofdverblijfplaats willen gebruiken. Er is voorrang voor alleenstaande mannen

Wat kost het?

De verblijfsprijs voor een kamer bedraagt 290,00 euro per maand. Er wordt maandelijks een voorschot voor nutsvoorzieningen gevraagd van 85,00 euro per maand. In de verblijfsprijs en het voorschot zijn inbegrepen:

  • het verblijf;
  • de energiekosten;
  • digitale TV en internet;
  • gebruik van de meubels en inrichting in de gezamenlijke ruimtes;
  • de brandverzekering.

De waarborg is 580,00 euro ( dit is 2 maanden de verblijfsprijs).

Wat moet ik meebrengen?

Je bezorgt ons volgende contactgegevens: je naam + je voornaam, je adres, je telefoonnummer, je e-mailadres en je rijksregisternummer. Tijdens het intakegesprek vragen wij bijkomend volgende documenten: kopie van paspoort, uittreksel van strafregister en de rekeninguittreksels van de laatste drie maanden.

Wat zijn de stappen?

Je wordt binnen de veertien dagen gecontacteerd voor een intakegesprek met een maatschappelijk werker.

Het intakedocument wordt tijdens dit gesprek overlopen. : De maatschappelijk werker van het OCMW maakt een sociaal verslag en legt dit ter goedkeuring voor aan de stuurgroep en het bijzonder comité voor de sociale dienst.

Wat krijg ik?

’t Postje is een bemeubelde kamerwoning gelegen in het centrum van Oostrozebeke. Er is ruimte voor 3 bewoners. De woning omvat voor gezamenlijk gebruik een inkom, een woonplaats, een keuken, een binnenkoer, badkamer met douche, lavabo, WC en een kelder. En voor individueel gebruik 3 slaapkamers (per persoon 1 slaapkamer). De bewoner dient zijn eigen kamer zelf in te richten.

20170509_105937
Klik om te vergroten

Contactinfo

Sociale dienst OCMW

Ernest Brengierstraat 6 (ingang Markt 16)
8780 Oostrozebeke
sociaalhuis@oostrozebeke.be
056 67 11 50
Bekijk openingsuren
Deel deze pagina
Afdrukken