Vacatures en vakantiejobs

Vacatures bij het gemeentebestuur van Oostrozebeke

Twee technische assistenten (D1-D3)

Functie: Je staat in voor het onderhouden van het gemeentelijk groen, wegen en riolering. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van logistieke opdrachten en help je bij evenementen.

Profiel: Je werkt graag in open lucht, je kan een beplantingsplan lezen en uitvoeren, je bent handig met machines (zoals kettingzaag, bosmaaier, zelfrijdende veegmachine), weet hoe ze te onderhouden en bent stuurvaardig. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je kan goed samenwerken, neemt initiatief en bent flexibel. Je bent bereid tot het behalen van een rijbewijs C. Er is geen diplomavereiste.

Aanbod: Een voltijdse betrekking in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur met een brutojaarsalaris tussen 22 256,22 en 34 639,38 euro. Je werkt volgens een vast uurrooster. Je geniet van maaltijdcheques, een fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering, een aantrekkelijke vakantieregeling en heel wat opleidingsmogelijkheden.

Informatiebundel technisch assistent (D1-D3) (136.0 kB)

Twee deeltijds (28.5/38) bibliotheekassistenten (C1-C3)

Functie: je staat in voor een klantvriendelijke en vraaggerichte dienstverlening en zorgt voor een goed geoliede interne organisatie en continue werking van de bibliotheek.

Profiel: Je bent klantvriendelijk, communicatief, flexibel en je hebt oog voor detail. Je bent een teamspeler en hebt verantwoordelijkheidszin. je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld.

Aanbod: Een deeltijdse (28.5/38) betrekking in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur met een brutojaarsalaris tussen
17 005,93 en 31 125,24 euro. Je werkt volgens een glijdend uurrooster. Je geniet van maaltijdcheques, een fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering, een aantrekkelijke vakantieregeling en heel wat opleidingsmogelijkheden.

Informatiebundel bibliotheekassistent (C1-C3) (144.7 kB)

Eén deeltijds (28.5/38) administratief assistent toezicht (D1-D3)

Functie: je staat in voor een klantvriendelijke dienstverlening. Je voert controle uit op het gebruik van zalen in de culturele infrastructuur en het sportcentrum, je volgt de afspreken met gebruikers op en informeert burgers aan het loket. je maakt huurovereenkomsten en facturen op en maakt hiervoor gebruik van verschillende softwareprogramma's. Je beheert de voorraad en staat in voor leveringen en afhalingen van materiaal in de gemeentelijke uitleendienst.

Profiel: Je bent klantvriendelijk, communicatief, sociaal, flexibel en nauwkeurig? Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent gedreven om de dienst optimaal te laten functioneren. Je werkt vlot met verschillende softwareprogramma's. Je werkuren liggen 's avonds en tijdens het weekend, sporadisch overdag.

Aanbod: Een deeltijdse (28.5/38) betrekking in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur met een brutojaarsalaris tussen
16 692,17 euro en 25 979,56 euro. Je werkt volgens roulement. Je geniet van maaltijdcheques, een fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering, een aantrekkelijke vakantieregeling en heel wat opleidingsmogelijkheden.

Informatiebundel administratief assistent toezicht (D1-D3) (136.5 kB)

Algemeen - solliciteren

Algemeen: Je hebt een rijbewijs B ( of behaalt dit binnen de 10 maanden na indiensttreding). Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van drie jaar.

Interesse? Voor de functies van technisch assistent en administratief assistent kan je solliciteren door jouw kandidatuur (sollicitatiebrief en uitgebreid cv) te bezorgen aan het gemeentebestuur van Oostrozebeke. Dit kan per post aan het college van burgemeester en schepenen, Ernest Brengierstraat 6 te 8780 Oostrozebeke of per e-mail naar personeel@oostrozebeke.be. Voor de functie van bibliotheekassistent kan je solliciteren door jouw kandidatuur (sollicitatiebrief, uitgebreid cv en kopie van het gevraagde diploma) te bezorgen aan Ascento. Dit kan per post aan mevrouw Lana Desaegher, Acc. Business park- Kwadestraat 157/11 te
8800 Roeselare of per e-mail naar Roeselare@ascento.be.

Alle kandidaturen moeten uiterlijk op donderdag 24 augustus 2017 ingediend zijn. In jouw kandidatuur moet zeker een e-mailadres vermeld worden want alle communicatie gebeurt via e-mail, tenzij je dit specifiek anders doorgeeft. Laatstejaarstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure als met de kandidatuur een studiebewijs voorgelegd wordt en een verklaring dat je binnen een termijn van drie maanden zal deelnemen aan de  eindexamens voor het behalen van het gevraagde diploma.

Meer informatie kan je terugvinden in de informatiebundel die je onder de beschrijving van elke vacature kan terugvinden.

Organogram gemeentebestuur Oostrozebeke (42.9 kB)

Vacatures bij het OCMW van Oostrozebeke

Verzorgende (dienst paramedici en activatie) voor zwangerschapsvervanging (28.5/38)

Functie:  Aanbieden van een zinvolle dagbesteding en het bijdragen tot een aangename woon-leefsfeer waarin bewoners zich gewaardeerd voelen. Het aanbieden van activiteiten aan de bewoners: zowel individueel als in groep en observeren van de bewoners om de individuele noden te erkennen en een aangepast aanbod te kunnen bieden aan de bewoners. De bewoners helpen bij de activiteiten van het dagelijks leven (eten, drinken, toiletbezoek, zich aankleden, verplaatsen,...) en het bevorderen van de zelfredzaamheid. Zorgen voor een fysiek, psychisch en sociaal welzijn en sociaal welzijn van de bewoner en voor zijn veiligheid. Ondersteuning bieden (maaltijdbegeleiding, transfer,...) en afstemmen van de zorgverlening samen met andere disciplines. Instaan voor orde en netheid van de infrastructuur en het materiaal. Actief deelnemen aan het werkoverleg, de teamvergaderingen en zich houden aan de gemaakte afspraken.

Profiel: Je hebt een hart voor mensen en bent een teamspeler. Je beschikt over een visum zorgkundige.

Aanbod: Een zwangerschapsvervanging in deeltijds (28.5/38) contractueel dienstverband. Je krijgt een aanvangswedde van minimaal 1 417,16 euro per maand, fietsvergoeding, vergoeding voor onregelmatige prestaties en maaltijdcheques.

Interesse? Je kan solliciteren door jouw kandidatuur (sollicitatiebrief, uitgebreid cv en visum) te bezorgen aan de personeelsdienst ten laatste op 24 juli 2017. Dit kan per post, Ernest Brengierstraat 6 te 8780 Oostrozebeke of per e-mail naar personeel@oostrozebeke.be.

Verpleegkundige voor langdurige ziektevervanging  (28.5/38)

Functie: Je staat in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van de bewoners van woonzorgcentrum Rozenberg. Je streeft ernaar om een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf te creëren. Je hebt een hart voor mensen en verzorgt hen tijdens dagelijkse sanitaire en hygiënische verzorging. De medicatie en inspuitingen klaarzetten, controleren en toedienen vragen je uiterste nauwkeurigheid. Op regelmatige basis controleer je de parameters bij de bewoners. Samen met je collega's zorg je voor een fysisch, psychisch en sociaal welzijn alsook voor de veiligheid van de bewoner.

Profiel: Je bent een zorgend persoon en bent houder van de beroepstitel van verpleegkundige. Je beschikt over een brevet of diploma van de vierde graad van het secundair beroepsonderwijs, afdeling verpleegkundige of een bachelor verpleegkunde.

Aanbod: Een langdurige ziektevervanging in deeltijds (28.5/38) contractueel dienstverband. Je krijgt een aanvangswedde van minimaal 1 662,94 euro bruto per maand, fietsvergoeding, vergoeding voor onregelmatige prestaties en maaltijdcheques.

Interesse? Je kan solliciteren door jouw kandidatuur (sollicitatiebrief, uitgebreid cv en visum) te bezorgen aan de personeelsdienst ten laatste op 24 juli 2017. Dit kan per post, Ernest Brengierstraat 6 te 8780 Oostrozebeke of per e-mail naar personeel@oostrozebeke.be.

Vrijwillige sollicitatie?

Wil je graag vrijwillig solliciteren voor toekomstige functies bij ons bestuur? Klik dan hier.

Vakantiejob

Alle vakantiejobs werden ingevuld.

Heb je interesse om volgend jaar aan de slag te gaan bij het gemeentebestuur of bij het OCMW van Oostrozebeke?

Dan kan je de website in de gaten houden. Vanaf februari/maart 2018 zal je hier meer informatie vinden.

Contactinfo

Dienst personeel

Ernest Brengierstraat 6
8780 Oostrozebeke
personeel@oostrozebeke.be
056 67 11 13
Bekijk openingsuren
Deel deze pagina
Afdrukken