Vacatures en vakantiejobs

Vacatures bij het gemeentebestuur & OCMW van Oostrozebeke

Voor het gemeentebestuur van Oostrozebeke zijn we op zoek naar:

Medewerker afdeling vrije tijd

Functie:

Samen met jouw collega’s van de afdeling vrije tijd vorm je het infopunt voor alles wat vrijetijdsbesteding betreft. Samen met de collega’s werk je een aanbod uit voor verschillende doelgroepen. De afdeling vrije tijd vormt een brug tussen het beleid en de burgers. Je werkt nauw samen met vrijwilligers en verenigingen. Je onderhoudt goede contacten met de doelgroep. Je bent aanwezig op vergaderingen en zorgt voor inhoudelijke, administratieve en logistieke ondersteuning van diverse evenementen. Samen met de afdeling vrije tijd onderzoek je de noden van de burgers en werk je mee aan het opstellen van het meerjarenplan, de voorbereiding, organisatie en opvolging van evenementen en vergaderingen. Je maakt dossiers op voor het college van burgemeester en schepenen of de gemeenteraad door de verschillende stukken te verzamelen en administratief af te werken.

Binnen de afdeling vrije tijd ben je specifiek verantwoordelijk voor het seniorenbeleid.

Profiel:

Je bent een flexibel persoon die graag samenwerkt. Je gaat nauwgezet en georganiseerd te werk en neemt initiatief om voortdurend te verbeteren. Je bent in het bezit van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld. Bij indiensttreding beschik je over een rijbewijs B (of je behaalt dat rijbewijs binnen de 10 maanden na indiensttreding).

Aanbod:

Een halftijdse contractuele betrekking voor twee jaar met een brutojaarsalaris tussen 28 949,82 euro en 44 261,43 euro. Dit is afhankelijk van jouw anciënniteit en kan niet onderhandeld worden.

Algemeen:

Je werkt met een glijdend uurrooster en geniet van maaltijdcheques, een fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering, een aantrekkelijke vakantieregeling en heel wat opleidingsmogelijkheden.

Heb je interesse in deze vacature? Dan kan je tot en met 1 maart 2018 jouw cv, jouw motivatiebrief en een kopie van jouw diploma bezorgen aan cultuurdienst@oostrozebeke.be.

De selectie gebeurt door een eerste screening van de cv’s en een gestructureerd interview op donderdag 8 maart 2018.

De opstartdatum is voorzien op 2 mei 2018.

Vrijwillige sollicitatie?

Wil je graag vrijwillig solliciteren voor toekomstige functies bij ons bestuur? Klik dan hier.

Vakantiejob

Alle vakantiejobs werden ingevuld.

Heb je interesse om volgend jaar aan de slag te gaan bij het gemeentebestuur of bij het OCMW van Oostrozebeke?

Dan kan je de website in de gaten houden. Vanaf maart 2018 zal je hier meer informatie vinden.

Contactinfo

Dienst personeel

Ernest Brengierstraat 6
8780 Oostrozebeke
personeel@oostrozebeke.be
056 67 11 13
Bekijk openingsuren
Deel deze pagina
Afdrukken