Gezinscamping

Gezinscamping op Speelsite De Ginste

vrijdag 22 juni 2018

Op camping met het hele gezin in eigen gemeente? Haal je tent maar boven, want van vrijdagavond 22 juni 2018 tot zaterdagmorgen 23 juni 2018 wordt speelsite De Ginste omgetoverd in de eerste Gezinscamping van Oostrozebeke!

De afdeling vrije tijd krijgt hiervoor de  medewerking van Chiro en Feestcomité De Ginste.

Deelnemen kost 8,00 euro per kind (-12 jaar) en 10,00 euro per volwassene, avondeten, ontbijt en randanimatie inbegrepen in de prijs.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan bij de afdeling vrije tijd via het online inschrijvingsformulier. Bij inschrijving geef je door hoeveel tenten je meebrengt en met hoeveel personen jullie zijn. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

Betalen kan enkel en alleen door overschrijving op rekeningnummer BE20 0910 1244 7856 met vermelding ‘gezinscamping + naam contactpersoon’.

De inschrijvingen worden afgesloten op zondag 17 juni 2018.

“Kamperen is genieten voor heel het gezin”

Vrijdagavond 22 juni 2018 kunnen gezinnen vanaf 17 u. hun tent opzetten. Gezinnen brengen zelf hun tent, slaapzakken, matjes en eventueel ander kampeermateriaal mee.

Vanaf 18.30 u. kan je aanschuiven voor een heerlijke outdoor maaltijd.

De bar en het terras zijn open. Voor de kinderen is er speelmateriaal en randanimatie voorzien.

Om 22 u. is het stil op de tentenweide.

Zaterdagochtend 23 juni 2018 worden de kampeerders gewekt met vrolijke muziek. Wie wil, kan meedoen aan de ochtendloop of de ochtendgymnastiek. Vanaf 8 u. kan iedereen aanschuiven aan een lekker ontbijt met koffiekoeken, chocomelk en koffie. Daarna is er nog tijd om gezellig na te praten en de tenten af te breken.

De sanitaire voorzieningen zijn beperkt tot een toilet en de mogelijkheid om tanden te poetsen en een kattenwasje te doen.

Kinderen, ouders, grootouders, alle gezinnen zijn welkom! Kinderen en jongeren zijn steeds begeleid door volwassenen. Deze camping is niet voor een groepje jongeren zonder ouders. Om 22 u. sluit de bar en is het ook stil op de camping.

Contactinfo

Dienst cultuur

Ernest Brengierstraat 6
8780 Oostrozebeke
cultuur@oostrozebeke.be
056 67 11 76
Bekijk openingsuren
Deel deze pagina
Afdrukken