Dolle donderdag

Tijdens de Dolle Donderdagen brengen we theater voor kinderen. 5 keer per jaar, tijdens de schoolvakanties. 
Voorstellingen gaan door in Gemeenschapscentrum "O.C. Mandelroos" en starten telkens om 14 uur. 
Kinderen betalen 2,00 euro ingang.

Programma 2017:

Donderdag 2 maart 2017: Theater spoor 6: Buik van Bill

De buik van Bill wordt ronder en ronder. Bill past niet meer in zijn mooie pak voor het feest. Hoe komt dat toch? Er groeit vast een kindje in zijn buik. Luiers verversen, slaapliedjes zingen, verhaaltjes vertellen, …, het jonge publiek gaat mee aan de slag om van Bill de perfecte papa te maken. Gelukkig is er ook Tille, de charmante dame van de buurtwinkel die stiekem een boontje heeft voor Bill. Zij vindt het toch allemaal een beetje vreemd.

Een hartverwarmende voorstelling vol bloemetjes en bijtjes, koetjes en kalfje en liedjes voor alle dagen van de week.

Donderdag 6 april 2017: De Charel: Dom

De Charel neemt in ‘Dom’ op bijzondere wijze het publiek mee in zijn denk- en leefwereld waarin banaliteiten argument worden en ook omgekeerd. ‘Dom’ is eigenzinnig interactief clownesk vertel- en circustheater met rolbanen, blaaspijpen, een haai en ook walvis maar bovenal één boodschap: ‘De Charel is niet dom, dat is hij nie; de Charel is genie!’

Vrijdag 7 juli 2017: Theater spoor 6: Oeps, hier zijn de neefjes!

Een voorstelling barstensvol onvergetelijke liedjes, visuele hoogstandjes en een achtbaan van niet te evenaren humoristische situaties.  Kneed je lachspieren, oefen je stembanden en trek je dansschoenen aan want de neefjes zijn terug. En niemand kan ze stoppen!

Deze voorstelling maakt deel uit van het programma van de peloezefeesten.

Donderdag 24 augustus 2017: Farce Cancan: Poeti ontdekt de straat

Poeti wil met zijn vriendjes (de pluchen diertjes) gaan spelen. Hij ontdekt een mooie plaats, die heet STRAAT. Mag hij daar wel spelen? Bovendien, de straat is niet af. Hij vindt het leuk om die straat, samen met de kleuters, helemaal op te bouwen. Met een trottoir, een zebrapad, en zelfs verkeersborden.

Donderdag 2 november 2017: Paco Producties: Ik heb ook geen pretentie

Fleur, een meisje van 12 jaar ligt soms een beetje in de knoop met zichzelf. Maar gelukkig weet papa Vincent hoe hij haar moet opvrolijken, met veel humor en poëzie. Het toneelstuk is soms lichtvoetig of ronduit grappig, of soms met een vleugje ernst. Tussen de regels dan…

Contactinfo

Dienst jeugd

Ernest Brengierstraat 6
8780 Oostrozebeke
jeugd@oostrozebeke.be
056 67 11 72
Bekijk openingsuren
Deel deze pagina
Afdrukken