Formulieren

Toelatingen (64.1 kB)

Als je jouw kind de toestemming wilt geven IBO "De Wiemkes" alleen te verlaten, geef je dit formulier af in IBO "De Wiemkes".

Contactpersonen (178.9 kB)

Als je bepaalde personen wilt opgeven als contactpersoon voor noodgevallen en/of als je hen permanent de toestemming wilt geven je kind af te halen in IBO "De Wiemkes", geef je dit formulier af in IBO "De Wiemkes".

Wijziging gegevens (204.9 kB)

Als je gegevens wijzigen, gelieve dit formulier dan af te geven in IBO "De Wiemkes".

Opmerking over een factuur (61.0 kB)

Staat er een fout op jouw factuur? Dan kan je dit formulier afgeven in IBO "De Wiemkes" of een mail sturen naar facturatiekinderopvang@oostrozebeke.be.

Eenmalig afhalen van kinderen (52.1 kB)

Als je een bepaalde persoon de toestemming wilt geven jouw kind voor één of meerdere welbepaalde data af te halen in IBO "De Wiemkes", geef je dit formulier persoonlijk af in IBO "De Wiemkes".

Medicatie (77.8 kB)

Als je kind tijdens zijn/haar verblijf in IBO "De Wiemkes" medicatie dient in te nemen, vragen wij u dit formulier te laten invullen door arts of apotheker. Dit formulier geef je dan persoonlijk af in de kinderopvang.

Privacywetgeving en beeldmateriaal (60.1 kB)

Het kan gebeuren dat de begeleiding van de kinderopvang foto’s neemt van je kind(eren) tijdens verschillende activiteiten in de loop van het jaar. Die gebruiken we voor de website www.oostrozebeke.be of voor de Facebookpagina van het gemeentebestuur. Ook kunnen de foto's gebruikt worden als illustraties in onze publicaties. Als je dit liever niet hebt, dan vul je dit formulier in. Dan houden we daar rekening mee, overeenkomstig de privacywet. Dit formulier geef je af in IBO "De Wiemkes".

Contactinfo

Buitenschoolse kinderopvang "De Wiemkes"

Smallestokstraat 20
8780 Oostrozebeke
kinderopvang@oostrozebeke.be
056 67 11 33
Bekijk openingsuren
Deel deze pagina
Afdrukken