Renovatiecoach

Gemeente Oostrozebeke helpt je renoveren

Betaal je te veel voor energie?
Heb je er al aan gedacht om je woning energiezuiniger te maken, maar weet je niet waar te beginnen?
Vervang je nu best de ramen, isoleer je beter eerst het dak of investeer je best in een nieuwe verwarmingsketel? En wat kost zo'n ingreep?

De renovatiecoach helpt je als onafhankelijk expert de juiste beslissingen te nemen en zet je gericht op weg.

Wat is renovatiebegeleiding?

Bij renovatiebegeleiding krijg je thuis een renovatiecoach op bezoek. Die coach maakt een gedetailleerd renovatieadvies op met een duidelijk stappenplan, vraagt offertes aan en helpt je bij het maken van de juiste keuzes.
Tijdens deze renovatiebegeleiding worden verschillende opmetingen uitgevoerd, waaronder een gevelscan met een warmtecamera.

Voor wie?

De renovatiecoach wil vooral 60-plussers in oudere woningen begeleiden, maar het spreekt voor zich dat iedereen die zijn of haar woning wil renoveren aanspraak maakt op gratis advies!

De woning waarvoor je renovatiebegeleiding aanvraagt moet gelegen zijn op het grondgebied van Oostrozebeke. Het aanbod is enkel geldig voor eigenaars, niet voor huurders.

Kostprijs

De begeleiding door de renovatiecoach wordt je gratis aangeboden.

Enkel op afspraak

Wens je een gratis en volledig vrijblijvend advies voor renovatie van uw woning of wens je meer informatie over het project? Vul dan het aanvraagformulier in via deze link.
Renovatiecoach Jan Dekeerle neemt daarna zelf contact met je op om effectief een afspraak vast te leggen. 

Let wel: gezien de renovatiecoach ook in andere gemeenten werkzaam is kunnen de wachttijden voor een plaatsbezoek wat oplopen.


(renovatiecoach Jan Dekeerle)

Burgemeestersconvenant

Deze actie kadert binnen de campagne ‘Een daad voor ons klimaat’. Deze campagne is een onderdeel van het engagement in kader van het Burgemeestersconvenant dat gemeente Oostrozebeke is aangegaan om tegen 2020 een CO2-reductie van minimaal 20 % ten opzichte van 2011 te realiseren in volgende sectoren: mobiliteit, openbare verlichting, particuliere huishoudens, tertiaire sector en gemeentelijk patrimonium.
Meer info over het burgemeestersconvenant en andere acties kan je terugvinden via deze link.

logo_website
Klik om te vergroten

Contactinfo

Dienst milieu

Ernest Brengierstraat 6
8780 Oostrozebeke
milieu@oostrozebeke.be
056 67 11 83
Bekijk openingsuren
Deel deze pagina
Afdrukken