Bereid je bedrijf voor op de toekomst

21/10/19

Tegenwoordig verandert onze wereld razendsnel. Eeuwenoude grenzen vervagen, technologie kent schijnbaar ongelimiteerde mogelijkheden en grondstoffen worden niet alleen duurder, maar ook steeds schaarser. Maar hoe speel je hier nu op in? Future Forward laat je kennismaken met de nieuwste trends en geeft je inzicht in nieuwe klantenbehoeften. Je coach gaat samen met jou dieper in op de trends waarin jij potentieel ziet, reikt je de tools aan om jouw bedrijf te wapenen voor de toekomst en brengt je in contact met relevante experten, organisaties en bedrijven die je kunnen bijstaan bij het uitwerken van jouw toekomstscenario. Doe de gratis Future Forward scan via unizo.be/futureforwardscan en ontdek alvast waar jij vandaag staat! 

  • inzicht in de nieuwe trends en het potentieel ervan voor de onderneming;
  • een blik op mogelijke toekomstscenario's;
  • een actieplan met realistische stappen voor de toekomst;
  • doorverwijzing naar experten, bedrijven en organisaties die kunnen helpen bij de implementatie van de toekomstplannen van de ondernemer.

Het mag dus duidelijk zijn dat we voor niets minder gaan dan het toekomstige succes van elke ondernemer in onze gemeente. Want jullie zijn de voedingsbodem voor een bloeiende economie en stevige werkgelegenheid die elke regio in Vlaanderen nodig heeft.
Maar het spreekt voor zich dat we die doelstelling alleen kunnen behalen mits jullie hulp. Wenst u een folder met alle informatie, geef gerust een e-mail naar administratie@oostrozebeke.be. 

Wat kost het? Slechts 390,00 euro! Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen betaal je slechts 390,00 euro excl. btw in plaats van 1 190,00 euro voor dit coachingstraject. 

Hoe inschrijven? via unizo.be/futureforward

Een Unizo medewerker contacteert je om je noden en verwachtingen af te toetsen. Of bel meteen de ondernemerslijn op 0800 20 750.    

Deel deze pagina
Afdrukken