Groepsaankoop zonnepanelen

Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


8/09/18

West-Vlaanderen kiest zonne-energie

Ook vandaag blijven zonnepanelen een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Daarom wordt ook dit jaar een groepsaankoop georganiseerd.

De stad Oostende is samen met EOS (Energiehuis Oostende) de initiatiefnemer van deze groepsaankoop. Via de groepsaankoop zonnepanelen worden inwoners van West-Vlaanderen geïnformeerd over zonne-energie en kunnen ze een kwalitatief goed zonnepanelensysteem tegen een scherpe prijs aankopen. Hierdoor wordt opwekking van duurzame energie in de regio gestimuleerd.

Stad Oostende, in samenwerking met AG eos, wil haar inwoners helpen bij het afsluiten van een competitief, transparant en betrouwbaar contract voor de plaatsing van een zonnepanelensysteem. Omdat het succes van zo'n project groter wordt wanneer het aantal deelnemers groeit, hebben ook 36 andere West-Vlaamse  steden en gemeenten (waaronder ook Oostrozebeke) hebben hun schouders onder deze groepsaankoop gezet.

Interesse?

Je kan je tot en met 2 oktober 2018 gratis en vrijblijvend inschrijven. Op 3 oktober 2018 wordt de veiling gehouden. Vanaf 22 oktober 2018 worden de persoonlijke voorstellen opgestuurd.

Geen interesse in het aanbod? Dan hoef je verder niks te doen.
Wel geïnteresseerd? Dan kan je beslissen tot en met 7 december 2018.
Meer info en inschrijven via deze link.

Deel deze pagina
Afdrukken