ORC CANAL RALLY

Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


1/05/18

ORC CANAL RALLY op zondag 27 mei 2018

Op zondag 27 mei 2018 gaat voor de twaalfde keer de 'ORC CANAL RALLY' door. De rally rijdt op de openbare weg over het grondgebied van Oostrozebeke, Wielsbeke, Meulebeke en Harelbeke. De wegen zullen afgesloten zijn van 6 u. tot ongeveer 20 u. Bij problemen kan u contact opnemen op het nummer 0468 30 37 83. U kunt ook mailen naar veiligheid.orc@telenet.be.

U kunt ook contact opnemen met Kris Devaere op het nummer 056 67 11 84 of preventie@oostrozebeke.be

De bewoners die in een straat wonen die deel uitmaakt van het parcours zullen verwittigd worden via een brief bezorgd door de organisatie van de rally.

Voor Oostrozebeke gaat het over volgende straten:
Otteca (aankomst van de proef die verreden wordt in Harelbeke);
Overmandelstraat - Vinkstraat - Kallemoeistraat - Vinkstraat - Vijverstraat - Tieltsteenweg - Vlasstraat - Hoogleenstraat - Molstenstraat - Aardemolenstraat (tot huisnummer 15) - deel op grondgebied Meulebeke - Beukstraat - Kruisstraat.
Ook het rallycenter is in Oostrozebeke gevestigd. Hierdoor zijn de Ernest Brengierstraat, Smallestokstraat, Ettingen, Meersstraat , Mottstraat en het Gemeenteplein afgesloten. Het Gemeenteplein en deel Smallestokstraat en Ernest Brengierstraat zijn reeds vanaf de vrijdagmiddag afgesloten.

Meer info kunt u ook vinden op www.orc-rally.be

Deel deze pagina
Afdrukken