Filmvoorstelling "Demain tout commence" maandag 25 juni 2018

Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


4/06/18

Een reden nodig om nog eens weg te gaan? Kijk je graag samen met anderen naar een film maar kan je de verplaatsing niet maken naar een filmzaal in een naburige stad?
Kom op maandag 25 juni 2018 om 14 u. naar het gemeenschapscentrum “O.C. Mandelroos”!

De gemeentelijke seniorenraad vertoont in samenwerking met het gemeentebestuur en het WZC Rozenberg de film “Demain tout commence” in de Eenaemezaal. Inkom gratis. Om 14 u. wordt aan de kijkers gratis een tas koffie aangeboden.

"Demain tout commence" volgt het verhaal van Samuel die een zorgeloos leven leidt aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin , een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug…

Kom zeker kijken!

Meer info?
056 67 11 70
senioren@oostrozebeke.be

Deel deze pagina
Afdrukken