Herinrichting Rozenbergstraat

Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


Beste inwoner,

In de week van 11 september 2017 gaan de werken in de Rozenbergstraat van start. De voetpaden, de boordstenen en de greppels worden vernieuwd. Tevens worden er bomen en siergrassen geplant. Het kruispunt met de Kalbergstraat wordt heringericht. Zonder onvoorziene omstandigheden zullen de werken tegen het einde van het jaar afgewerkt zijn.

De werken worden in drie verschillende fases uitgevoerd zodat de hinder beperkt blijft.

Fase 1: Het uitvoeren van de werken aan de oostkant van de straat (kant van de onpare huisnummers). Tijdens deze fase worden de werken aan het voetpad uitgevoerd waarbij er nieuwe boordstenen en greppels aangelegd worden.

Fase 2: Het uitvoeren van de werken aan de westkant (kant van de pare huisnummers). Tijdens deze fase worden net zoals in fase 1 de werken aan de voetpaden uitgevoerd.

De werken van fase 1 en 2 mogen enkel uitgevoerd worden tot aan de Kalbergstraat, zodat plaatselijk verkeer altijd toegang heeft tot hun woning. Fase 2 mag pas uitgevoerd worden na de voltooiing van fase 1.

Fase 3: hierbij word het kruispunt Rozenbergstraat/Kalbergstraat heraangelegd. Hierdoor zal het plaatselijk verkeer enige hinder ondervinden. We proberen dit zoveel mogelijk te beperken.

Hinder:

Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Hoogleenstraat en Breestraat (grondgebied Wielsbeke).

In het deel Kalbergstraat tussen Lindestraat en Rozenbergstraat zal het eenrichtingsverkeer omgekeerd worden, dit voor de doorgang naar de Rozenbergstraat. De Kriekestraat en Mezestraat zijn doodlopend en zullen steeds toegankelijk blijven. De Halfweghuisstraat zal steeds via één zijde toegankelijk blijven.

Uitvoering:

De werken zullen uitgevoerd worden door N.V. Castelyn & zonen.

Plannen:

Klik hier voor het uitvoeringsplan. (1.1 MB)

Wij danken u voor uw begrip.

Meer inlichtingen?

Kris Devaere
056 67 11 84
preventie@oostrozebeke.be

Bekijk alle werkzaamheden