Bent u klaar voor de toekomst?

Gearchiveerd

Dit document werd gearchiveerd.


3/04/17

Het detailhandelslandschap evolueert snel. Internet is alomtegenwoordig en zaken zoals sociale media, m-commerce, e-commerce, etc. zetten de klassieke fysieke handelszaken onder druk. Ook de consument verandert. Hij wordt grijzer, koopt en vergelijkt online, is prijsbewuster, milieubewuster en steeds meer een marketeer. Zit u als ondernemer soms met handen in het haar? Of ziet u in deze evoluties kansen voor uw zaak? Dan is Commerciële Inspiratie zeker iets voor u!

Een paar ...maanden geleden ging het project Commerciële Inspiratie in Oostrozebeke van start. Samen met een persoonlijke coach wordt er momenteel volop nagedacht over de rol van hun fysieke zaak en het winkelen in de toekomst. Voor dit project kwamen onlangs een aantal extra plaatsen vrij. Bent u een detailhandelaar, dienstverlener of horeca-uitbater? Haalt u uw inkomsten vnl. uit activiteiten gericht aan de consument? Beschikt u over een commerciële ruimte die publiek toegankelijk is? Wil u investeren in de toekomst van uw zaak? Ja? Dan is Commerciële Inspiratie zeker iets voor u! De extra trajecten zouden opgestart worden in de loop van april, mei en juni. De deelnameprijs voor u als ondernemer bedraagt 300,00 euro. De gemeente betaalt 400,00 euro ter ondersteuning van uw zaak. Meer info vindt u terug in de infobrochure (zie bijlage). Surf voor getuigenissen zeker eens naar http://www.commercieleinspiratie.be/getuigenissen of bekijk de reportage zoals onlangs verschenen op KanaalZ via http://bit.ly/klaar_voor_de_toekomst .

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in bijlage in te vullen en te mailen naar Stijn.DeMeurisse@wes.be . Ook voor bijkomende vragen kan u terecht op dit mailadres. Bellen kan op 0494 03 09 67.

Deel deze pagina
Afdrukken